keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Pölyttyneet kirjat

Melkein kaksi vuotta nämä kirjat viettivät melko pölyistä elämää ja poissa silmistä. Nyt taas uskalsin kaivaa ne esiin!Tätä kirjaa en ollut aikaisemmin edes avannut. Miksi ihmeessä olisin? Eihän minulla ole ollut tarvetta ruokaohjeisiin kahden edestä. Nyt vihdoin on ja heti sunnuntai-iltana selasin tämän kirjan läpi. Kirjassahan on ihan yleisesti hyviä ja terveellisiä ohjeita! Monta ideaa odottaa toteutusta.
Tämän kirjan alun olen lukenut. Sen osan, missä puhutaan vauvahaaveista ja raskaaksi tulemisesta. Yritin lukea kirjaa silloin (vuonna 2012) pidemmällekin, mutta en vaan pystynyt. En pystynyt samaistumaan kirjoittajan kertomaan. Nyt aion jatkaa kirjan lukemista!
Tämä on ensimmäinen mitenkään vauvoihin tai yritykseen liittyvä kirja, minkä olen hankkinut. En nyt kuollaksenikaan muista ostinko tämän jopa jo ennen kuin meidän yritys virallisesti alkoi, mutta päätös pillereiden lopettamisesta oli ainakin jo tehty... No kuitenkin. Kirja on todella upea kuvakertomus elämän alusta. Kuvat ovat ihan huikeita! Selasin kirjan silloin uutena monta kertaa läpi ja sitten se jäikin muiden kirjojen tapaan pölyttymään hyllyn perälle. Sunnuntaina kaivoin tämän taas esiin, etsin kuvan alkiosta kun sen sydän alkaa lyödä ja näytin miehelle. Hän luuli kuvaa ensin halkaistuksi penikseksi, ennen kuin tajusi mikä kirja on kyseessä! :D

4 kommenttia:

 1. Tuo viimeinen on kyllä mahtava kirja! Se voisi olla sitten se suraava kirja hyllyymme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ihan ehdottomasti suosittelen sen hankkimista omaksi! :)

   Poista
 2. Raskaana -kirjaa parempi on saman kirjailijan Synnytys! Puhutaan myös muusta kuin synnytyksestä. :) lisäksi suosittelen Suuri äitiyskirja -nimistä teosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Tuo Synnytys! -kirja mulla onkin ollut mielessä. :)

   Poista