keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Herkkänahkainen?

Siis miten tyhmiä ihmiset on?!?

Kuva siepattu täältä

Ymmärränhän minäkin, että se vauva-arki ei ole mitään ruusuilla tanssimista. Välillä voi olla sellainen tilanne, että ne omat hermot vaan meinaa mennä, jos se lapsi itkee ja itkee.

Mutta kuka hullu kirjoittaa tuollaista Facebookiin?

En voi sille mitään, mutta mulla vähän kiehuu täällä... En vaan tajua tuollaisia ihmisiä. Mikä on pahinta mitä saa laillisesti tehdä huonolle äidille? Sori, en voinut vastustaa kiusausta. ;)

14 kommenttia:

 1. no joo,suu loksahti auki,varsinkin tuon "mikä on pahinta mitä saa laillisesti tehdä rääkyvälle vauvalle?" SIIS HERRANJUMALA !!! argh.. kiehuu myös täällä !!

  VastaaPoista
 2. Ei hel***ti!!! Tuostahan pitäisi jo lastensuojeluilmoitus tehdä, jos joku tuollaista kirjoittelee!

  VastaaPoista
 3. Merita: Jep, suu loksahti auki myös täällä!!
  Hydrangea: Samaa mietin! Toivottavasti joku on tuohon puuttunut.

  VastaaPoista
 4. Olisikohan noissa käytetty ns. mustaa huumoria. Tuskin tarvitsee lastensuojeluilmoitusta tehdä. Kyllä voin itse äitinä totea, että joskus on pinna kireämmällä kun viulun kieli ja tekee mieli luovuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sitä epäilekään ja tuskin noista kumpikaan on tosissaan ollut (toivon ainakin!), mutta se että kirjoittaa tuollaista Facebookiin, ei ole mielestäni kovin järkevää! Vai kirjoittaisiko sinä äitinä jotain tuollaista? Kertoo mielestäni aika paljon henkilön kypsyydestä... Siinä mielessä toivon, että joku on jollain tavalla noihin kommentteihin puuttunut.

   Poista
  2. En puhu sänkyyn teippaamisesta tai vastaavista, mutta joo olen tainnut joskus sano "saako tän palauttaa?" pilke silmäkulmassa. Kun on valvonut öitä esim vuoden, voi tuntua hyvältä murjaista tuollainen vitsi.

   Poista
  3. Mmm, niin. Mun silmissä tuo "saako tän palauttaa" ei ole ihan samaa kastia noiden kahden kanssa. Mutta mielipiteet jokaisella.

   Poista
 5. Minä varmaankin tekisin lastensuojeluilmoituksen. Vaikka kyseessä olisikin vain musta huumori. Kukaan tervejärkinen ei mene kirjoittamaan tuollaisia facebookiin edes leikkimielellä...

  VastaaPoista
 6. Joo, noi oli ihan kauheita :/ miten joku kehtaa ees leikillään tollasta sanoa? Toivottavasti siis tosiaan on vaan sanottu suutuspäissään tarkoittamatta..! Ei kyl silti pitäs fb:hen tollasia julkaista. Itellä ei ees synkkinä hetkinä käy mielessä leikilläänkään tollaista... Ei oo kovin kypsiä äitejä tollaiset :/

  VastaaPoista
 7. Lastensuojeluilmoituksen tekisin itsekkin.. Toivon että on näiden äitien fb kaverit toimineet samoin.. Tunteita saa olla kaikenlaisia mutta joku raja sentään..

  VastaaPoista
 8. Piti oikeen kahteen kertaan lukea tuo viimeinen... :O Luoja sentään...

  VastaaPoista
 9. Hmm... tunnenpa olevani nyt vähän outolintu mutta tunnistan nuo fiilikset oikein hyvin vaikka lapsiani rakastankin. Sitä sanotaan että haukkuva koira ei pure. Kun on tuollaisia fiiliksiä, ne on parempi purkaa jonnekin muualle kuin lapseen. Aina toisinaan saa lukea lehdistä mitä käy kun äidillä on rankkaa eikä voi puhua siitä kenellekään. Ainakin itsellä tunteet rauhoittuu ja homma pyörii taas paremmin kun saa vähän päästellä höyryjä. Voi se höyryjen päästely kuulostaa aika rankalta (ihmisen temperamentista riippuen) mutta vielä rankempaa voipi olla kuunnella mitä kävi kun höyryjä ei saanut ulos.

  VastaaPoista
 10. Vaikka itse olen todella tempperamenttinen, valvonut nyt yli 2 vuotta huonosti nukkuvan vauvan, nykyään taaperon, kanssa, ei tulisi mieleenkään kirjoittaa facebookiin tai muuallekaan mitään tuollaista. En ymmärrä.

  VastaaPoista