tiistai 18. kesäkuuta 2013

Voi Maria Lund...

...minkä menit sanomaan!


Kuvakaappaus maikkarin etusivulta.
 "Laulaja Maria Lundin elämä muuttui poikavauvan syntymän myötä vuonna 2011. Maria puhui asiasta vieraillessaan MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa tiistaiaamuna."


"– Elämän tarkoitus on selvinnyt mulle hänen myötään, mä luulen, Lund sanoi.

Huomenta Suomen juontaja Lauri Karhuvaara tarttui tilaisuuteen ja tiedusteli Marialta, mikä hänen mielestään on elämän tarkoitus.

 – Lisääntyminen! Se on hauskaa sitä paitsi, Maria nauroi."


Taas näitä juttuja, kun ihminen voisi joko miettiä pariin otteeseen ennen kuin sanoo tai sitten jättää sanomatta. Eikä hän ilmeisesti yrittänyt edes korjata sanomisiaan.

Ja mikäpäs siinä jos hän on aidosti tuota mieltä, mutta silloin hänen mukaansa niillä, jotka ovat lapsettomia (joko omasta valinnasta tai tahattomasti), ei ole mitään elämäntarkoitusta. Vai häh?

Juttuun törmäsin täällä.

9 kommenttia:

 1. No juupa juu, tää on taas niin tätä. "Voi, sitten vasta Ainu kun sulla on omia lapsia, sä oikeasti ymmärrät, mitä on todellinen rakkaus/elämä/onni." Niinpä niin. Tai sitten elämä voi olla niin monta eri asiaa.

  VastaaPoista
 2. Nice :O (ja sarkastinen kulman nostautus perään)

  VastaaPoista
 3. Olet typerä, jos viitsit loukkaantua jonkun julkisuuden henkilön sanomisista. Ei se hänen vikansa ole, ettet saa lapsia eikä kukaan voi 24/7 miettiä, loukkaako sanomisillaan jotain tuntematonta nobodya tuolla jossain. Mieti nyt oikeasti itsekin. Hemmetti, että joskus nyppii kaltaisesi mielensäpahoittajat ja pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok jos olet tuota mieltä. En kyllä mielestäni missään kohtaan kirjoittanut, että MINÄ olisin nyt mieleni pahoittanut. Tarkoitin vain, että ihan kivasti hän väheksyy noilla sanomisillaan niitä, joilla ei ole lapsia ja että voisivat nuo julkimotkin joskus miettiä mitä sanovat!

   Poista
 4. Joku on nyt vetänyt herneen syvälle nenään. Enkä tarkoita sua [G. Mä ymmärsin sun pointin täysin.

  VastaaPoista
 5. No, biologisestihan elämän tarkoitus on lisääntyminen. :) Olemme olemassa vain siksi, että vanhempamme päättivät joskus heiluttaa peittoa, ja jos me emme tee lapsia, ei ole ihmisrotuakaan kohta olemassa. Enkä nyt halua tällä väheksyä niitä ihmisiä ketkä ovat lapsettomia, mutta tämä nyt vaan on biologinen fakta. Se on sitten eri asia mikä on ihmisen henkisen elämän tarkoitus. Joskus sekin voi olla lisääntyminen (esim. itse haluan elämältä lapsia enemmän kuin mitään muuta). Tällaiselle ihmiselle kyvyttömyys saada lapsia todellakin voi tarkoittaa sitä, että elämällä ei ole tarkoitusta.

  VastaaPoista
 6. Nyt vasta huomasin tän. Hei, mitä ite vastaisitte kun yhtäkkiä sulta kysytään elämän tarkoitusta :D aika moni meistä menisi hiljaiseksi, sen verta syvällisesti menee, ja Maria varmaan veti homman leikiksi juuri sen takia, tuskin sitä sen syvällisemmin tarkoitti :)

  VastaaPoista