tiistai 11. kesäkuuta 2013

Ultrasta päivää!

Kaikki oli ok. Limakalvo oli hyvän näköinen ja keltarauhanen löytyi, eli näistä päätellen se ovis on tosiaan tapahtunut pari päivää sitten. Lääkärin mielestä ei ole mitään syytä epäillä, että olisi irronnut useampi kuin yksi munasolu. Eli samalla annostuksella jatketaan, jos seuraava kierto vielä koittaa.

Endo-rakkulat näyttivät samalta kuin viimeksi, joten lääkityksen ei pitäisi ainakaan kovasti ärsyttää niitä. Hyvä niin!

Olo on todella toiveikas! Toiveikkaampi kuin pitkään, pitkään aikaan. Ja samalla pelottaa. Jo pelkkä ajatus siitä, että joudun taas kokemaan karvaan pettymyksen nostaa minulle kyyneleet silmiin. Mutta nyt on tehty kaikki mitä voi, enää ei voi kuin odottaa ja odottaa.


Ja toivoa parasta...

6 kommenttia:

 1. Oi, toivotaan kovasti että ois tärpänny!! :) Täällä ilmottautuu yksi lukijasi, myöskin vauvakuumeinen niinkuin siekin, tosin vähän eri tilanne meillä on. Yksi lapsi 12/11 jo on, ja nyt sitten toista halajais sydän.. maaliskuussa ehkäsy jätetty pois, mitään estettä meillä ei lapsensaannille ole (tietääkseni), mutta sitä toiminta mikä sais lapset aikaseks tuntuu olevan liian vähän. Väsyttää ja väsyttää.. ;) no ehkäpä se tästä. Kovasti toivotan siulle tsemppiä ja uskoa tulevaan! Ja mukavaa kesää. :)
  t. Elisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Toivotaan teille pikaista plussaa!

   Poista
 2. Jes, kiva että kaikki oli hyvin! Pidän peukut pystyssä :)!!

  VastaaPoista
 3. hyvältä kuulostaa ainakin tähän asti! Nyt rennosti pari viikkoa! :) miekin pidän peukkuja!

  VastaaPoista