maanantai 10. kesäkuuta 2013

Ultrapohdintaa

Mitähän siellä huomisessa ultrassa sitten näkyy, kun ovulaatio on jo mennyt? Tätä olen pohtinut viimeisen tunnin. Googlen ihmeellisestä maailmasta jotain keskustelujakin aiheesta löysin, mutta kommenteja ja kokemuksia on niin laidasta laitaan, ettei tiedä mitä uskoisi.

Todennäköistä on kuitenkin, ettei siellä näy mitään. Tai sitten näkyy jotain viitettä siihen, onko munasolu kenties irronnut. Mutta ilmeisesti sitäkään ei voida ultralla varmaksi sanoa, vaan se pitäisi labralla varmistaa. Mietinkin, jos pyytäisi lähetteen labraan tai voihan se olla, että lääkäri itsekin haluaa varmistella onko ovulaatio oikeasti tapahtunut.


Pitää myös muistaa kysyä, että menenkö uuteen ultraan mahdollisesti ensi kierrossa. Koska eihän sitä nyt tiedetä millainen vaste tällä lääkkeellä on.

Mielessä pyörii paljon asioita, oikeastaan ihan turhaankin. Huomennahan ne selviää! (Sikäli mikäli muistan kysyä nuo mielessä pyörivät asiat.)

1 kommentti:

  1. Mulla ovulaatiokierroissa ovulaation jälkeen näkyi keltarauhanen, joka siis viittaa siihen, että ovulaatio oli tapahtunut. Keltarauhanen näkyi myös varhaisultrassa, joten varmuudella lääkäri osasi sanoa, kummasta munasarjasta ovulaatio oli tapahtunut. :) Tsemiä ultraan! <3

    VastaaPoista