keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Outoja ajatuksia

N. klo. 9.45 havahduin siihen, että olen alkanut selaamaan netissä lastenvaunuja. Olen jo kauan tiennyt millaiset kriteerit meillä tulee olemaan vaunujen suhteen ja nyt vain ajatuksissani klikkasin jotain mainosta ja ta-daa. Vertailu oli käynnissä. Sitten kun hokasin tämän, niin lopetin.


N. klo. 11.20 havahduin siihen, että mietin millainen lehmä minusta tulee jos lihon paljon raskaana ollessani. Entä jos joka paikkaa turvottaa? Ilmapalloko minusta sitten tulee? Voihan pinnallisuus!


Ei se täti sitten saapunut vaikka kuinka sen perään huutelin. Ei merkkiäkään!

Huomenna olisi sitten kai testin aika........


[G ja dpo17

19 kommenttia:

 1. Aika hyvät dpot! Toivotaan, että huomenna testi olisi plussa! <3

  VastaaPoista
 2. Hei,
  Minulla TISMALLEEN sama tilanne!!!!!
  Ei kuitenkaan raskausoireita lainkaan :(
  Entä sinulla? Mitään oireita?
  Voi, kunpa olisi plussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho mikä sattuma! Ei mulla oikeestan mitään oiretta ole, mitä nyt mahassa jonkin näköistä pientä tuntemusta silloin tällöin, mutta ei mitään selkeää tai "oppikirjamaista". Tsempit sulle!

   Poista
 3. Mä pidän peukut ja pottuvarpaat pystyssä !! Tsemppiä ! ♥

  VastaaPoista
 4. Täällä kanssa pidetään peukut pystyssä plussan puolesta! (:

  VastaaPoista
 5. Voi kun olis plussa! Paljon tarrahaleja että pysyy sitten kyydissä, jos on alkunsa jo saanut! Ei mullakaan ollu oppikirjamaisia oireita, lähinnä semmonen olo kun jännittäis jotain koko ajan, ihan ku olis perhosia mahassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jotain tuon tyyppistä oiretta minullakin.

   Poista
 6. Täällä jo hiljaa pidempään blogiasi seurannut lukija! Joka kuukausi oon täällä ruudun toisella puolen jännittänyt! Nyt oli pakko kommentoida, toivottavasti plussa tulisi viimein! :)

  VastaaPoista
 7. Minä jo kulutan aikaa lukien keskusteluja oireettomista raskauksista ja myöhäisistä plussista ;) pitäis varmaan testailla,häviäispä tää epätietoisuus...samalla kyl häviäis se pienen pieni toive siitä myöhäisestä plussastakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih... Sulla onkin jonkun verran enemmän jo päiviä kuin mulla, en yhtään ihmettele että pieni toivo siltikin itää! Toivotaan parasta! Molemmille. ;)

   Poista
 8. Uuuh Grill! Alkaa kuulostaa lupaavalta :) Pidän peukkuja pystyssä.

  Itsekkin yritysaikana ja ihan alkuraskaudessa mietin, kuinka turpoan, mutta päinvastoin olen samassa painossa edelleen kuin ennen raskautta. Olen siis täysin normaalipainoinen, painoindeksi taitaa olla 22. Mutta paino ei kerry vaikka söisin mitä! Kaikki vanhat housut, joita pystyy joustavan vyötärön ansiosta käyttämään on reisistä todella paljon löysemmät kuin normaalisti! Nyt siis 23. viikko meneillään. Oon ollut melko yllättynyt...

  Vitsit, että toivon lukevani huomenna täältä plussauutisia! Uskon, että ihan lähiaikoina saat sinäkin sen kauan kaivatun plussan <3 Meille se 2. clomikierto toi toivotun tuloksen. Toivottavasti sinulle jo tämä ensimmäinen :)

  Miramei

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tsempeistä ja kokemuksistakin! :) Pitänee kirjoitella postaus miten testaamisen kanssa kävi...

   Poista
 9. Saanko kysyä mitä tämä "täti" tarkoittaa?

  VastaaPoista