torstai 27. kesäkuuta 2013

Näin kävi:

Eilen illalla alkoi tiputella, en ollut ensin ihan satavarma mitä vuotoa se on, koska mitään ennakoivia jomoja ei edelleenkään ollut. Mutta kyllä se sitten uskoa piti.

Aamulla sitten alkoi oikea vuoto ja kivutkin saapui. Yrityskierto 22 ja toinen clomikierto alkoi!


Tuhaan nostin toiveita. En tuohon vuodon alkamiseen reagoinut oikeastaan mitenkään. Kai sen vaan tiesi tai edes epäili, vaikka vähän toivoa elättelikin. Tässä on nyt muutamia hieman "ajankohtaisempiakin" ongelmia, joten ajatukset pyörii myös niissä. Kai sitä osaa syvällä sisimmässään pistää asioita ja ongelmia tärkeysjärjestykseen. Kunhan saadaan nämä selvitettyä, niin lapsettomuus nousee varmasti taas ykköseksi. Ajattelen kuitenkin niin että ikävien hetkien koittaessa, parisuhteessa toisen osapuolen on oltava se vahvempi. Tällä hetkellä on minun vuoroni.

Jaksetaan uskoa tulevaan! :)

12 kommenttia:

 1. Harmi, että kävi näin! Hieno nähdä silti, että olet noin positiivinen :) olen aivan varma, että sinulla pian tärppää!!
  Olen seurannut tilannettasi koko ajan, mielenkiintoinen blogi :)
  Mikä oli kiertosi pituus tällä kertaa - ja mikä se on yleensä?
  Entä ovulaatio?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tällä kertaa kierto oli 30 päivää eli ei mikään mahdoton. Tuossa oli pitkään kierto 30-32 päivää, pari edellistä kiertoa oli 28 ja 29 päivää. Ovulaatio oli kylläkin jo kp13 ja mulla on AINA ennen ollut luteaalivaihe 14 päivää (ehkä kerran 15), nyt se oli 17.

   Poista
 2. :< Onpa harmi juttu. Kovasti jaksamista alkavaan kiertoon! Toivon kovasti, että clomit auttaisi teitä pian!

  Tsemppiä myös muihin ikäviin juttuihin, joita ootte kohdanneet.

  VastaaPoista
 3. Voihan pönttö. Huomasin vasta, että ollaan lähes samassa kohdassa, meillä on yrityskierto 23 menossa. Toivottavasti Clomit nyt auttaisi. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka harmittaa teidän puolesta... :( Toivon todella että paljon tsemppiä teille !

  VastaaPoista
 5. Tosi tyhmääää :( Voimia sinne minkä asioiden kanssa ikinä painittekaan <3 Tämä koko prosessi vie kyllä viimesetkin mehut ja vähän lisää vielä.. Toivottavasti palkinto odottaa perillä, meitä kaikkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos! <3 Kaipa nämä asiat tästä selkiintyy...

   Poista
 6. Hei, harmi ettei teilläkään tärpännyt...mutta jospa luotetaan siihen että vielä tämän vuoden aikana se plussa saadaan ;)

  VastaaPoista