keskiviikko 7. elokuuta 2013

Huomenna


Jooh, täälläpä sataa. Onneksi vaan kuuroissa, mutta sitten kun sitä vettä tulee, niin sitä tulee kunnolla! Muttta onhan se hyvä että kasvit jaksaa sitten taas muutaman aurinkoisen päivän yli.

Huomenna on lääkäri ja hermostuttaa niin pirkuleesti jo nyt! Eiköhän se ihan hyvin mene... Pakko ainakin vakuuttaa itselle näin.

Tänään on kiertopäivä 11. Normaalistihan alan testaamaan ovista n. kp 10, mutta tässä kierrossa teen poikkeuksen. Teen oikeastaan aika isonkin poikkeuksen. Hoksasin nimittäin eilen aamulla, että minulla ei taida olla kuin ihan muutama (jos sitäkään) ovulaatiotesti varastossa. Tämän lisäksi meillä on menossa rahallisesti todella tiukka kausi (toivottavasti lyhyt sellainen), joten totesin että en edes tilaa lisää testejä vaan käytän sen rahan mielummin ruokaan.

Kerrankin järkevä päätös minulta!

Sitä paitsi huomenna, kiertopäivä 12, on lääkäri joten minut aika todennäköisesti ultrataan ja saan varmaankin tietää sitä kautta, koska ovulaatio suurin piirtein on.

Kunhan pyritään tekemään talletuksia tässä seuraavan viikon ajan n. joka toinen päivä, niin ei pitäisi olla mitään hätää. ;)


Palaan asiaan huomenna ennen lääkäriä. Katsotaan tuleeko kirjoittamisesta silloin enää mitään. ;D

4 kommenttia:

  1. Kovasti tsemppiä huomiselle! En malta odottaa, että tulet kertomaan käynnistä. Osuukohan sinulle sama lääkäri, kuin minulle :) Kannattaa kysellä kovasti, minun lääkärini ei ainakaan kovin puhelias ollut, vaikka mukava kylläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niin, onhan siinä aika suuri todennäköisyys että olisi sama lääkäri. ;)

      Poista