torstai 15. elokuuta 2013

Paniikin poikanen (taas)

Eilen illalla oli taas täysi paniikki ja ahdistus päällä. Yön yli sain nukuttua unilääkkeen avulla (minkä mies pakotti ottamaan) ihan hyvin ja virkeämpänä katson asioita taas hieman uudesta kulmasta.

Tiistaina postilaatikkoon oli ilmestynyt lääkärikäynnin epikriisi jota aloin sitten eilen lukea. Sieltäpä ilmeni pari hieman huolestuttavaa juttua, joista lääkäri ei käynnillä meille maninnut.

"Selvää preovulatorista (= ovulaatiota edeltävä) follikkelia ei näy kummallakaan puolella."

Eli mahdanko ovuloida? Tuskin. Tarkistin muistiinpanoista että viime marraskuussa ekalla polikäynnillä oli kp11 jolloin jo näkyi selkeä johtofolli, siinä kierrossa ovulaatio oli kp16. Ei nyt täysin heitetä hanskoja tiskiin, mutta eipä minulla muutenkaan (oikeastaan) mitään toivoa ollut tähän(kään) kiertoon.

"Oikea puolikin hiukan vaikeaselkoinen, mahdollisesti vähäinen nestekertymä sielläkin."

Vasemmalla puolellahan oli joko se kysta x2 tai nestekertymä jota varten minulla on kontrolli ensi kuussa, oikeasta puolesta lääkäri ei sanonut mitään. Toki väkisinkin huolestun, mutta koitan ajatella että lääkäri olisi varmasti sanonut jos siellä olisi ollut jotain todella huolestuttavaa.


Koitetaan vaan jaksaa kuukausi, sitten ollaan viisaampia! Alan olla todella väsynyt tähän jatkuvaan miettimiseen, pohtimiseen ja panikoimiseen... Mutta miten lopettaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti