maanantai 27. tammikuuta 2014

Kiitos!

Apua... Olen mykistynyt tuosta onnittelujen määrästä!

Pohja

Jokaisen olen lukenut ja jokaisesta olen todella kiitollinen sekä onnellinen. Olette aivan mahtavia kaikki!

Ihanaa että sieltä joukosta löytyi paljon vanhoja tuttuja, uusia tuttuja, vanhoja Kaksplus-tuttuja, samoihin aikoihin plussanneita... Ah!

Joku siellä suositteli testaamaan vielä jollain toisella testillä, mutta haluan huomauttaa että testin viivat olivat kuvaushetkellä tummemmeat kuin mitä kuva antaa ymmärtää. Jouduin ottamaan kuvan kännykällä, joten kuvalaatu hiukan kärsi siinä matkalla.

En ole varma teenkö enää toista testiä. Miehen mielestä tekisin ihan turhaan. Hän sanoi "ei kai se testi nyt huvikseen sellaista tulosta anna". Ja oikeassahan hän on! Mutta kuitenkin mieleni tekisi tehdä vielä Clearbluen digi... Katsotaan nyt.

Oli outoa tehdä eilen illalla tuo Lilypien raskaushommeli ja piilottaa yritysajan aikajakso. ->

En tiedä koska uskallan tehdä uudistetun bannerin. Ehkä varhaisultran jälkeen? Mutta varmaan ainakin uusi esittelyteksti pitäisi tässä lähipäivinä kyhätä... Outoa.

Äitysneuvolaan soitin hetki sitten. Outoa. :D Sinne menen ensimmäisen kerran ensi viikon perjantaina. Varhaisulta-ajan soitan huomenna aamulla.

...

Meinasin jo lopettaa kirjoittamisen, lisätä tunnisteet ja julkaista. Mutta tulipa ongelma. Mitä minä pistän tunnisteeksi, kun ei ole enää yk:ta mitä merkata?? :D

22 kommenttia:

  1. Sait kyllä maailman parhaan yllärin. Ja testaa ihan niin paljon kuin huvittaa! Itse ainakin haluaisin nähdä sen maagisen "raskaana" digin näytöltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! <3 Tässä just mietin et josko sen testin kuitenkin tilaisin netistä. Hmm...

      Poista
  2. ja taas mun silmät kostui !! :') Ei tollasta voi itse käsittää,kun molemmat raskaudet on tärpänny melkeinpä heti. Oon niin onnellinen teidän puolesta,ihan huikean mahtavaa ! <3

    VastaaPoista
  3. Olen kyllä todella iloinen sinun puolesta! <3 Tee ihmeessä vain se digitesti. :)

    VastaaPoista
  4. Paljon onnea plussauksesta!!
    Tuo on ihanaa aikaa!!
    Vielä ei kuitenkaan kannata hirmuisesti juhlia..sain keskenmenon viikolla 8+6, olimme jo käyneet varhaisultrassakin, ja siellä oli kaikki hyvin..yhtäkkiä kuitenkin jouduin kovien kipujen takia sairaalaan :(
    Tsemppiä sinulle ja toivotaan että kaikki menee hyvin<3
    Täällä yritellään uutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja suuret pahoittelut menetyksestä teille! <3

      Ymmärrän hyvin että keskenmenon saaneet (varsinkin) ovat todella varovaisia oman onnensa kanssa, mutta minulle jo se että raskauduin (ja vielä luomusti) on täysi voitto! Joten päätin nauttia tästä niin kauan kuin tätä kestää. :) Tässä ajassa olen oppinut asennoitumaan, että se otetaan vastaan mitä annetaan.

      Poista
  5. Tee ihmeessä vielä toinenkin testi. Mä tein ja ... Vaikka tiesin olevani raskaana se oli silti niin jännittävää ja ihanaa nähä testitulos uudestaan :-D hyviä vointeja!! Laitan sut lukijalistalle ni nään het sun postaukset <3

    VastaaPoista
  6. Mitä sitä enää sitten pihtailemaan? Olette te jo niin kauan tätä odottaneet. :) Nauttikaa nyt!

    VastaaPoista
  7. Olen 16v tyttö ja lukenut blogiasi pitkään. Pakko myöntää että itku tuli onnellisuudesta teitä kohtaan, kun eilisen postauksen luin!
    Hassua varmaan miksi 16vuotias on päätynyt muotiblogien sijaan lukemaan tämänkaltaista blogia, mutta olen aina rakastanut lapsia ja muutenkin ollut kiinnostunut äitiyden eri vaiheista ja luen montaa äitiys/perheblogia. Siksi on ollut hienoa, että olet uskaltanut jakaa tunteitasi, myös raskaaksi tulemisen vaikeudesta. Sitä kun harva, joka ei ole itse käynyt samaa läpi ymmärtää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Onhan se ehkä hieman erikoista, mutta hienoa että myös tälläiset asiat kiinnostaa sinua. Ei siitä haittaakaan ole, että perillä eri asioista. ;)

      Poista
    2. Haha täälläkin yks 16 vuotias lukija :DD

      Poista
  8. Kyllä pari tippaa tuli tiputettua, kun uutisesi luin. Muistan itse kun itse plussasin se oli jotain niin sanoin kuvaamaton hetki. Olen kuullut, että koskaan ei tuu turhia plussia, negatiivinen voi olla tosin väärä nega. Itsehän tein eka ns. roskin plussan. En malttanu odottaa tarpeeksi pitkään ja heitin roskiin testin kunnes jonku ajan päästä kaivelin testiä roskiksesta ja päätin tarkistaa. Tämän vuoksi teinkin seuraavana päivänä uuden, kun en ollut uskoa todeksi näkemääni. Nauti näistä hetkistä, ne on ainutlaatuisia. Toki kannattaa jossain takaraivossa muistaa myös se, että vielä ei ole ne ns. turvalliset viikot ohi. Itse pystyin nauttimaan raskaudesta kunnolla vasta sitten kun oli ne maagiset 12 vk täynä. Vaikkei sekään aina kerro sitä etteikö sen jälkeen voisi tapahtua kaikenlaista, mutta meillä on ainakin raskaus sujunut hyvin ja nyt odottelen koska halkean kahtia. Onnea vielä teillä plussauksesta ja tsemppiä kohti äitiyttä. :)

    VastaaPoista
  9. Ei tuohon mitään digitestejä tarvita, ihan selvä plussa oli :) Toki ihan ilosta digi olis kiva, kun siinä lukee totuus!

    Pakko kertoa, että näin viime yönä susta unta. Olin muka sun luona ja vessassa tehtiin yhdessä raskaustestejä, jotka molemmilla oli plussat! :D Jäi vissiin alitajuntaan tää teidän ihana uutinen. Heh heh....

    Kuukkis 14+4

    VastaaPoista
  10. Ihana ihana uutinen, onnea hirmuisesti perheellenne <3
    Oli niin iloinen mieli koko illan kun päivällä kävin tämän ilouutisen lukemassa <3 <3

    VastaaPoista
  11. Oikein paljon onnea täältäkin :)

    VastaaPoista