keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kaksi numeroa

Tänään taas poksutaan (outo termi sekin...). Uskomatonta kyllä, nyt saan kirjoittaa rv ja siihen perään jopa kaksinumeroisen luvun! Minulle jo tämä on jotenkin iso virstanpylväs. Kaksi viikkoa (ja päivä) ultaan! <3

Tuntuu edelleen oudolta kirjoittaa raskaudesta. Tuntuu ettei ketään voi kiinnostaa minun olot, mieliteot tai tunteet. Ja on jotenkin vaikeaakin kirjoittaa niistä. No jaa, niistä mieliteoista kuitenkin jotain tällä kertaa.

Kuva

Paahtoleipä juustolla ja lauantaimakkaralla - sitä voisin syödä vaikka miten paljon! Ja silloin jos mikää muu ei maistu, niin paahtoleipä uppoaa aina.

Ruuan kanssa tykkään syödä jotain kasvista. On se sitten kurkku tai uunipaahdettu porkkana, mutta jotain kevyttä tekee mieli. Ja tämähän ei ole missään mielessä huono juttu, vaan tämä olo voisi pysyä mukana pidempäänkin.

Ruokaa myös syön selkeästi enemmän. Jos ennen iltapalksi on riittänyt kaksi leipää, niin nykyään menee lähes poikkeuksetta neljä. Pienenä esimerkkinä.


Millaisia mielitekoja sinulla on tai on ollut?

18 kommenttia:

 1. Mulla ei oo ollu mitää, koska pahoinvointi alkoi rv5+6 ja jatkuu edelleen. Jos jotai tekee mieli ja syö, niin laatta lentää lähes poikkeuksetta! Elän hapankorpuilla ja minttudominoilla jee.. Terv. rv12+6

  VastaaPoista
 2. Heii, liityin vasta lukijaksi. Voisiko olla, että bongasin blogisi vauvalehdestä. Sillä tavalla löysin tähän blogiin, oli se sitten niin tai sattumoisin kirjoitin blogisi nimen näin :)

  Itsellä siis menossa rv 21+2. Mieliteoista sen verran, että huomasin välillä himoitsevani jotain tiettyä ruokaa tai syötävää ihan hullunlailla. Vedinkin sitä sitten ihan todenteolla siihen saakka, kunnes nyt en voi edes ajatella niitä syötäviä ilman, että alkaa kuvottaa. Tästä esimerkkinä kasvissosekeitto, tehtiin sitä kattilatolkulla ja kaksi kertaa sitä syötyä tuli totaalinen stoppi. Siellä ne loput keitot edelleen pakastimessa odottaa seuraavaa himoa, jota ei kyllä ole näkynyt. Toinen on Taffelin honey roasted- pähkinät. Niitä meni, kunnes pelkkä ajatuskin alkoi etomaan. Yksi päivä olin yökätä, kun pelkästään maistoin miehen tekemää makaronilaatikkoa, mikä kyllä hyvin maistui aiemmin. Kivat hänelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, no itse en kyllä ole tietoinen blogistani vauvalehdessä, mutta en kielläkään. :D Itse olen myös miettinyt tuota, että tuleekohan jossain vaiheessa seinä vastaan tämän paahtoleivän suhteen.

   Poista
 3. Mulla on kauheesti mielitekoja, koko ajan tulee joku uusi. Ny viimeisimpiä ovat olleet näkkileipä, hapankorppu, sipsit, popcornit, kurkku ja tomaatti.

  Huomaan syöväni kans enemmän, mutta johtuu siitä, ettö mulla on aina kova nälkä, jota ei ole ennen raskautta ollut. Nykyisin töissä on aina aamulla heti kova nälkä ja sen takia tulee pahoinvointia. Toivottavasti pian helppaisi.

  VastaaPoista
 4. Mulla myös toi paahtoleipä, mutta kalkkuna tai kanaleikkeellä nam nam :) sen lisäksi syön ihan mielettömiä määriä paprikaa ja appelsiineja ja vähintään kahdesti viikossa on saatava ananas-kookos-broileripyöryköitä. Mies kieltäytyy syömästä kanapalloja enää, mutta harva se ilta niitä tulee itselle paistettua. T rv 21+3

  VastaaPoista
 5. Siis keitettyä kanapalloja* t rv 21+3

  VastaaPoista
 6. Mullakin on ollut yhtenä himona paahtoleivät ! Juuston makuiset :D lisäksi söin sairaita määriä mandariinejä joulun alla. Ihan alussa elin kaksi viikkoa pelkällä metsämansikka jugurtilla.
  Suurin yllätys oli kuitenkin oliivit. Minä, jolla alkaa normaalisti silmät vuotamaan jos edes vahingossa ruoan seassa sellaisen söin.. Toisen kolmanneksen alussa popsin niitä suoraan purkista.. :D nyt on viikkoja 40+6 ja ruoasta on tullut pakkopullaa.. Mikään ei maistu, mutta jotain on kuitenkin mussutettava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, voisi itsekin kokeilla välillä noita juusopaahtiksia. :D Toisaalta jo paahtoleipä kyllästyttää, mutta toisaalta tekee niitä vaan mieli.

   Poista
 7. Raskauspahoinvointi kesti rv 15 asti ja siihen asti lähes tulkoon elin appelsiineillä, nektariineillä ja viinirypäleillä. Mitään lämmintä ruokaa en saanut alas. Onnea poksumisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi että sulla kesti pahoinvointi noinkin kauan! :/

   Poista
 8. Ihan eka raskausoire oli makkaranhimo, myöhemmin aloin kittaamaan pullotolkulla ennen inhoamaani vissyä, suklaa paksulla maapähkinävoikuorrutteella... Pahoinvoinnin aikana kylmät keitetyt spagetit, raaka luumu, sipsit, ranskalaiset, riisi ja pelkällä suolalla maustettu jauheliha tai broisku. Ja maksalaatikkoa olen molemmilla kerroilla alkanut himoitsemaan heti kun siitä tuli kiellettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä hauskaa, että miten alkaakin aina tehdä mieli jotain mikä on kiellettyä. :)

   Poista
 9. Suklaa ei enää maistu, eikä muukaan ylimakea! Onneksi se menee varmasti ohi. :) Sen sijaan kaikki suolainen menisi alas oikein kivasti. Kasviksia on myös tehnyt mieli. Toissapäivänä piti hakea kaupasta varta vasten lihapiirakkaa ja omenoita.

  Johanna 10+3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei myöskään suklaa maistu, mutta hedelmäkarkit kyllä! :)

   Poista