perjantai 7. maaliskuuta 2014

Kymmenes

Kymmenes viikko pyörähti käyntiin jo tuossa keskiviikkona. Torstaina kävin verikokeilla ja sainpa annettua myös virtsanäytteen samalla käynnillä.

Jotenkin tässä alkaa jo pikkuhiljaa hahmottamaan tilannetta. Ei vielä täysin, mutta vähän paremmin jo. Ehkä tuolla voimattomuudella ja helposti hengästymisellä on myös omat vaikutuksen mieleen. Tietää että jotain tässä kehossa tapahtuu. (Tai sitten mun kunto on vaan romahtanut? :D ) Salijäsenyyttä en saanut (tai ei kannata) vielä jäädytettyä, joten koitan siellä nyt vielä jaksaa käydä edes jonkin aikaa. Katsotaan nyt mihin suuntaan olo menee.

Kuva

Raskaus alkaa olla jo aika julkista tietoa, ei jakseta sitä enää salatakaan sen enempää. Kun aina voi tapahtua vaikka ja mitä, eikä salailu ainakaan auta mitään. Ja ollaanhan tässä jo melko pitkälle päästy.

Huomenna starttaa endometrioosiviikko mikä tuo mukanaa tapahtumia ja luentoja. Muistakaahan siis ehdottomasti tuo Wear Yellow Day ensi maanantaina! Pue siis päällesi jotain keltaista, osoittaaksesi tukesi endometrioosia sairastaville.

Kuva

10 kommenttia:

 1. Oisko siellä teidän salilla jotain ohjattuu raskaus-jumppaa? Ei menis jäsenyys sit hukkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä löydy ohjelmistosta vaikka sellainen mua tosiaan kiinnostaisi! :/

   Poista
 2. 20 raskausviikoille voi tehdä (oman kunnon/voinnin salliessa) ihan normaalia sali ohjelmaa, mut ton jälkeen ei enää suoria vatsalihaksia. Kannattaa pitää selästä ja hartioista hyvää huolta. Mun salijäsenyyteen kuuluu omaohjaaja palvelu ja siellä tehtiin mulle raskausajalle ohjelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuollainen oma ohjelma raskausajalle voisikin olla ihan järkevä juttu, tällä hetkellä vaan en millään jaksaisi käydä. :/ Kaipa se tästä vielä... :)

   Poista
 3. Voiko teidän salilla vuokrata jäsenyyden jollekin toiselle? Meillä pystyi, ja näin teinkin, koska olin alkuraskauden niin huonovointinen etten pystynyt jumpaamaan. Osallistutteko sikiöseulontoihin? Olisi kiva lukea vaikka ihan oma postaus tästä aiheesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jäsenyyden voi siirtää toiselle kyllä, olen sitäkin miettinyt josko siirtäisin miehelle, mutta vielä hetken seuraan jos itse sinne kuitenkin jaksaisin. Sikiötutkimuksista kirjoittelin vähäsen tuolla: http://odotanblog.blogspot.fi/2014/02/uusi-yritys-viikon-paasta-ja-vahan.html ehkä vielä teen toisenkin postauksen aiheesta. :)

   Poista
 4. Me ollaan kanssa kerrottu ystäville sitä mukaa kun heitä kasvotusten on tavattu. Ei vaan enää malttanut odottaa :) Ollaan muuten lähes samoilla viikoilla, meillä nyt 9+1! :D

  VastaaPoista