tiistai 22. huhtikuuta 2014

Postaustahdista, masukuvista ja kaikesta muustakin

Sain kommentin Pääsiäis-postaukseen, jossa huomautettiin miten minun postaustahti ja ilmeisesti(?) myös niiden pituudet ovat kärsineet nyt raskauteni myötä. Olen toki itsekin tietoinen tuosta verkkaisemmasta postaustahditani ja harmittahaan se nyt minua itseänikin. Hetkittäin olen liian väsynyt kirjoittelemaan ja hetkittäin ei ole mitään uutta aihetta, mistä voisin kirjoittaa. En haluaisi joka päivä kirjoitella samoistakaan asioista, kuten esim. pahoinvoinnista tai kipeästä selästä... Minulla on muutamia suurempia aiheita odottamassa luonnoksissa, mutta jotta jaksan ne kirjoittaa loppuun sekä ottaa niiden kommenttiryöpyn vastaan, minun pitää olla henkisesti tarpeeksi vahvassa tilassa. Kuten viimeksi huomattiin, se voi mennä rumaksi.

Kuva

Minulta on nyt pariinkin otteeseen pyydetty masukuvia ja juurikin tuossa Pääsiäis-postauksen kommentissa pyydettiin myös kuvia yleisesti minusta. Kiitän suuresti mielenkiinnosta, mutta masukuvia en tänne tule siltikään julkaisemaan. Tässä kunnioitan mieheni mielipidettä. Hän on vahvasti sitä mieltä, että masukuvat jäävät meidän omaan käyttöön. Omasta pärstästäni sitten... No jos sen tekisin, tämä blogi ei olisi enää nimimerkin takana. Olen nyt siinä mielessä hankalassa tilanteessa, että kirjoitan edelleen kahta blogia. Tätä ja omalla naamalla kirjoitan lifestyleblogia. Lifestyleblogissa pyrin pitämään vauvajutut vähissä ja täällä taas pyrin pitämään sen normaalin elämäni vähissä. Nyt raskauden myötä ja sen edetessä, rajan veto alkaa olla todella vaikeaa...

Aluksi mietin, että siirryn kirjoittamaan pelkkää lifestyleblogia sitten lapsen synnyttyä ja näin tulisin myös blogikaapista ulos, mutta olen myös välillä miettinyt josko siirtyisin sinne jo nyt. En tosiaan tiedä vielä mitä teen.

Kuva

Mutta tämän kaiken pohdiskelun myötä, otan vastaan postaustoiveita! Otan niitä toki aina vastaan, mutta nyt erityisesti tämän postauksen kommentteihin niitä saa heitellä. :) Parhaalle, mielenkiintoisimmalle tai ajatuksia herättävimmälle ehdotukselle lähetän pienen kiitoksen. Tämän vuoksi nimimerkki on suotava.

14 kommenttia:

 1. Miksi et kirjoita tätäkin omalla nimellä ja naamalla? Mikäs sen sun toisen blogin osoite on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimimerkin takaa kirjoittaminen lähti tietenkin tuosta meidän yrittämisestä sekä sittemmin lapsettomuudesta, sillä ei haluttu kenenkään tietävän niistä. Toisen blogin pidän pimenossa, menisi tästä nimimerkistä teho. ;)

   Poista
 2. No jos aiheita ei löydy tai niistä on vaikea kirjoittaa niin miksi et vaihda sitten kokonaan toisen blogisi puolelle, ei tarvitse stressata tätä blogia sitten enää. Hmm.. Jos kuitenkin päätät vielä jatkaa tämän blogin kanssa niin mielestäni hyviä postausaiheita on kaikki raskauteen liittyvät jutut. Mitä enemmän rv:ja kertyy sitä enemmän varmasti vauvan tulo herättää ajatuksia. Neuvolapäivitykset, ultrapäivityksen yms. Olisi myös kiva kuulla minkälaisia tunteita tämä raskaus ja tuleva vauva sinussa herättävät, kun kuitenkin melko kauan jouduitte yrittämään. Myös hankinnat vauvalle ja muut ovat aina mielenkiintoisia :) hyvää kevättä. -Pulla

  VastaaPoista
 3. Olen huomannut saman, että päivitysten tahti omassa blogissani on vähentynyt jonkin verran raskauden myötä... Intoa kirjoittelulle ei oikein ole löytynyt ja alkuraskaus on mennyt lähinnä pahoinvoinnin ja makoilun merkeissä, joten mitään sen ihmeempää ei ole tapahtunutkaan mistä juttua saisi aikaiseksi. Ehkä keskiraskauden myötä tulee kirjoiteltua enemmän jos olo paranee. Puolenvälin jälkeen aletaan varmaan tekemään hankintoja ja viimeistelemään lapsen huoneen remonttia, joten ehkä niistä saisi jutun juurta. Tällä hetkellä kirjoittelen kun jaksan ja kun on jotain aihetta...

  VastaaPoista
 4. Itse en ymmärrä mitä pahaa on laittaa raskausvatsasta kuvia blogiin, kun se ei paljasta kenenkään hlökohtaisia asioita.

  Eri asia on laittaa sitten vauvasta, miehestäsi ja itsestäsi naamakuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, meillä mies tuota mieltä joten häntä tässä mielipiteessä myös kunnioitan.

   Poista
 5. joo täälläkin kiinnostaa mietteet, pelot ja raskauteen liittyvät asiat. millaisia päätöksiä olette tehneet hankinnoista, lapsen kasvatuksesta, kotona olemisesta yms? :) onko teillä jo nimi/nimet? aiotteko ottaa selvää kumpi tulee?

  VastaaPoista
 6. Meillä on LA:t aika lähellä! Meillä on 10.10 :)

  VastaaPoista
 7. Äh, minua harmittaa monen bloginkirjoittajan puolesta monet ikävät kommentit. Nämä on kuitenkin henkilökohtaisia "päiväkirjoja" ja jokaisen pitäisi saada kirjoittaa ja olla mitä haluaa. Jos jotakuta ärsyttää niin ei tarvitse lukea.. Puuh, sainpas purettua..:) minua itseä kiinnostaa lukea ihan perus raskauteen liittyviä asioita, myös niistä huonoista oloista ja selkäkivuista (koska kuten terkkari ihanasti eilen sanoi: ei se raskaus kaikille ole elämän parasta aikaa), hankinnoista ja miksi on niihin päätynyt, ylipäätäänsä tuntemuksista iloista, peloista ja suruista. Tsemppiä odotukseen!

  VastaaPoista