perjantai 23. elokuuta 2013

Countdown


Se olisi niin kuin kolme viikkoa ja mun kontrollikäynti olisi jo ohikin. Tämä edellinen viikko on mennyt ainakin tosi vauhdilla, joten voisin toivoa (ja olettaa) että myös tulevat viikot menee suht' nopeasti.

Tuo välivuoto/tuhru elää jotain ihan omaa maailmaansa. Ei sitä enää tule, outoa. Palstalla koittivat mua piristää ja ehdottivat josko se olisi kiinnittymisvuotoa, mutta epäilen suuresti! Se tarkoittaisi sitä, että mulla olisi ollut ovis vasta kp20 paikkeilla, joten enpä usko.

Tätiä vain odottelen. Pakko myöntää, että en minä jaksa uskoa mahdollisuuksiin tästä(kään) kierrosta. Näin tylsä minä olen.

7 kommenttia:

 1. Toivottavasti elämä yllättäisi tällä kertaa ! Täällä peukut ja varpaat pystyssä.. Voimia ! <3

  VastaaPoista
 2. Mä vasta aloin tätä sun blogia lukemaan ihan mielenkiinnosta kun itsekkin melko pitkään sain plussaa odottaa. Meillä meni aika tasan 4-vuotta ennen kun saatiin eka plussa.
  Musta tuntu aina tosi pahalta kun sai kuulla vauvauutisia mitä oudoimmilta ihmisiltä. Me ei lähdetty mihinkään hoitoihin ja mä olinkin jo asennoitunut siihen ettei musta koskaan äitiä tulisikaan. No nyt tyttö on hieman alle 6kk :)
  Tsemppiä kovasti sulle! Jatkan blogisi lukemista ja jännitän kovasti jos saisitte plussattua 😊 Hermoja raastavaa yritystä, joka toivottavasti palkitaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun hieno kuulla onnistumistarina! :) Paljon onnea teille! Ja iso kiitos sulle. <3

   Poista
 3. En tiedä mistä sain noi kysymysmerkit.. ^

  VastaaPoista
 4. Grill, mulla oli tärppikierrossa ovis kp19-20 ;) Normaalisti oli joskus kp 24-26.

  Miramei & Sintti 30+6

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti sulle, mutta eipä tästä(kään) kierrosta tullut toivottua tulosta...

   Poista