keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Iloa ja surua

Viimeiset pari viikkoa onkin mennyt liian positiivisessa ilmapiirissä. Ei siis ole ihme, että tuntuu taas siltä kuin päälläni olisi kolme kiloa "sitä-itseään".

Koen huonoa omatuntoa siitä, etten jaksa lähteä kuntosalille. Haluan vain olla kotona. Ehkä siksi että saan "mököttää" ihan rauhassa...?


Kaverini synnytti aikaisin tänä aamuna pikkuisen pojan. Olen toki todella onnellinen heidän puolesta ja heistä tulee ihan loistavat vanhemmat, mutta tämä pojan syntymä vain muistuttaa minua siitä, miten kaukana äitiydestä itse olen.

Kaverini raskausaika meni todella nopeasti. Jotenkin siihen vain tottui ja asia oli mulle ihan ok. Pystyn myös pikkuisen puhumaan hänen kanssa tästä meidän tilanteesta, mutta ei hän voi täysin ymmärtää mitä minä käyn läpi. Heillä kun tärppäsi heti ja hyvä niin, en toivoisi tätä omaa tilannettani kenellekään (no ehkä pahimmalle viholliselleni...). Kaveri tukee ja kyselee, on varmaankin ihan aidosti kiinnostunut. Se nyt on tärkeintä!

Työasiat, tai siis niiden puuttuminen, rassaa. Ihan kuin en kelpaisi mihinkään. En kalpaa äidiksi, en työntekijäksi. AMK-opiskelijaksi olen liian tyhmä.


Joop. Tälläinen masis-postaus tähän iltaan, toivottavasti kuvat edes vähän piristävät tätä.

Ehkä aamulla kaikki on taas valoisampaa?

6 kommenttia:

 1. Voi miten lohdullinen postaus.. Jos näin saa sanoa. Itse olen taistellut lapsettomuuden kanssa kaksi vuotta ja välillä on tuskaisen turta olo... :( Käythän vastavierailulla !

  http://elsanblogitus.blogspot.fi/http://elsanblogitus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Voi, ISO halaus! Vähän samoja fiiliksiä täälläkin...
  Mutta me ollaan vahvoja naisia, se jos mikä on jo todistettu, koitetaan kestää!

  <3 Mojito

  VastaaPoista
 3. Muiden vauvauutisiin kestää aina oman aikansa tottua, varsinkin jos tietää että kyseisillä ihmisillä on tärpännyt heti. Mojiton sanoihin viitatakseni; pitää vaan uskoa et tämä kaikki paska on vaan tehnyt/tekee meistä vahvempia ja kyllä tästä selvitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, kiitos! <3 Tälläisinä hetkinä pitäisi muistaa lukea tuo blogin vasemmassa sivupalkissa oleva teksti. Edes jotain "hyvää" tässäkin.

   Poista
 4. Virtuaalihalaus! Kyllä saa ja pitääkin välillä masistella. Sitten taas kivat päivät ja jututkin tuntuu kivoilta kun välillä vähän tarpoo suossa. :)

  VastaaPoista