lauantai 16. maaliskuuta 2013

Pienestä se on kiinni

Kyllä pienestä voi tälläisen tavallisen tallaajan tehdä onnelliseksi!

Ihan jo se, että pääsin mukaan tähän tähtibloggaaja kisaan on aivan loistavaa, vaikka lähdenkin mukaan hieman altavastaajana. Mutta eipä se haittaa! Eilen sitten iltapäivällä istuin tunnin putkeen koneella ja seurasin blogini kovasti kasvavaa kävijämäärää. Hullu mikä hullu! ;)

Blogissa käy päivittäin reilu 100 vierailijaa, edellinen huippumäärä on ollut 198. Mikä oli jo minun mielestä suuri määrä! Toki tiedän että monessa suositummassa blogissa niitä kävijöitä on se yli 1000 päivässä, ihan tavallisena päivänä.

Mutta kirjoitan tätä kuitenkin lähinnä itselleni (tai siitä se ajatus lähti), joten kaikki kommentit, kävijät, lukijat ja vierailija ovat vain iloinen plussa! Ja se, jos voin ajatuksillani auttaa tai tukea edes yhtä toista ihmistä, koen että "tehtäväni" on suoritettu.


N. klo. 18. tarkistin kävijämäärän. Silloin se oli 322!?


Seuraavan kerran tarkistinkin vasta klo. 22 aikoihin jolloin meinasin tippua tuolilta. Sivun katseluja 530!

Ja äsken tarkistin eilisen virallisen luvun:


617. Kiitän siis jo siitä, että blogini on kiinnostanut teitä edes sen verran että olette klikanneet tänne vierailemaan! Teitte tavallisen ihmisen kovin onnelliseksi! :)

2 kommenttia:

  1. Hih :) kivaa, että kisaan on otettu lapsettomuutta käsittelevä blogi. Mä käyn äänestämässä sua. Kivaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Hauskaa viikonloppua myös sulle!

      Poista