tiistai 19. maaliskuuta 2013

Voisin hakata päätä seinään

Tyhmä kun ihmismieli on, aloin taas ajattelemaan missä aikataulussa raskaus etenisi, jos se nyt tästä kierrosta alkaisi.

Ensimmäinen "oikea" ultra olisi suurin piirtein viikko äitienpäivän jälkeen. Voi kuinka kivaa olisi kertoa noille tuleville mummusille jo silloin, antaa todellakin erilainen äitienpäivälahja. Ja koska me pääsemme varhaisultraan, niin en näe mahdottomana ajatukseni äideille kertomista jo tuossa vaiheessa.


Sitten kun asiaa mielessäni hetken aikaa pyöritin, sain niin loistavan idean! Keksin ihanan ja todella meidän "näköisen" tavan kertoa. Ei se mitenkään erikoinen ole, mutta kuitenkin.

Minä en ikinä askartele. Ei ole vaan oikein mun juttu. Mutta ajattelin että voisinkin silloin askarrella kivat ja persoonalliset äitienpäiväkortit ja niihin kirjoittaa tekstin: "Hauskaa äitienpäivää! Nyt näyttää pahasti siltä, että meitä tuleekin ensi vuonna vierailulle kahden sijasta kolme."


Ja voi pöh... Harmittaa että edes ajattelen tuollaisia! Sama juttu oli viime vuonna ja nyt taas. Kiva idea, mitä ei kuitenkaan saa toteutettua.

1 kommentti:

  1. Tismalleen samat ajatukset täällä! :( Toivon niin kovasti, että saisi äitienpäivänä kertoa iloiset uutiset, mutta pahoinpelkään... Toivottavasti ei kumpikaan jossiteltaisi turhia <3

    VastaaPoista