maanantai 4. maaliskuuta 2013

Poli........

Niin. Soitin sitten sinne polille tänään, että haluaisin puhua lääkärin kanssa tästä hoitojen etenemisestä. Keskustelin siis koko ajan osastosihteerin kanssa. Hän tarkisti koneelta minun tiedot ja jatkosuunnitelmat, totesi sitten "niin täällähän on lääkäri tehnyt ihan selkeän suunnittelman, kyllä siitä pitäisi pitää kiinni" ja "eli seuraava alustava aika sulle on pistetty toukokuulle, voit soitella sitä aikaa sitten ensi kuussa" koska "voithan sinä tulla tässä välissäkin vielä raskaaksi. Toivottavasti niin.".

Tuli kyllä niin paska mieli tuosta puhelusta... :(

Ennen kun soitin, kysyin vielä mieheltä mielipidettä, että soitanko. Hän totesei "soita vaan, alkaa tämä pikku hiljaa vituttaa". Huomaa että alkaa tämä miehellekin olla vaikeaa. Viime aikoina monessa asiassa huomannut sen...

2 kommenttia:

 1. Onpa kurjaa, että tulit kohdelluksi noin tylysti :/. En vaan ymmärrä, miten isot alueelliset erot voi olla. Että siis miksi sun pitää odottaa toukokuulle, sitä en mitenkään ymmärrä. Ehdottaisin, että kun huhtikuun alussa soitat aikaa polille, niin pyydät soittoaikaa sun lääkärille, että voisiko samalla käynnillä tehdä aukiolotutkimuksen. Tai jotain. Jos ajan saisi kp7-12 välille. Ainahan voi kysyä.

  Jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Kiitos siitä ja muutenkin! <3 Nuo alueelliset erot myös minua kummastuttaa...

   Poista