keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Maha ja tissit

Maanantaina kiinnitin huomiota siihen, että minun tissi ei ole kipeät. Sitten pikapikaa muistiinpanoista katsomaan, että missä kohtaa kiertoa ne nyt yleensä ovat tulleet aroiksi. Kappas, en ole kirjoittanut ylös oikeastaan mitään rinnoista. Mutta minun muistaakseni yleensä ne kipeytyvät heti pari kolme päivää ovulaation jälkeen ja maanantaina oli jo dpo 7-8. Eilen tuli pientä arkuutta, mutta ihan vähän vain. Tänään samanlaista, mutta se ei ole jatkuvaa... Äääh.


Listäksi toinen huomio jo maanantailta liittyy mahaan. Ja ihan tuohon alamahaan. Aina hetkittäin sinne tulee sellaisia menkkamaisia vihlaisuja, siis edelleen. Vain ihan hetkittäinen vihlaisu, mikä muistuttaa etäisesti kuukautiskipua.

En sitten tiedä. Taitaa tehdä mieli jo tepposensa!

Ensi viikon tiistaina on varmaan pakko kuitenkin testata, sikäli mikäli täti ei ole saapunut. Meillä kun on tiedossa vappubileet, tarvitsen varmuuden. Ja sainhan minä kotitesti.fi -sivustolta 3 ilmaista raskaustestiliuskaa, joista pitää antaa palaute. Ihan hyvin voisin yhden niistä uhrata ensi viikolla.


Hieman turhautunut [G kp24, dpo 9-10

4 kommenttia:

  1. Minullakin tissit turposi ja kipeytyi myöhemmin tässä kierrossa kuin yleensä.

    Pidän kovasti peukkuja teille! <3

    VastaaPoista
  2. Täälläkin jännäillään ja dpo12 olisi nyt. Mulla sama homma noiden tissien kanssa, kun normaalisti ovat tulleet aroiksi noin viikkoa ennen menkkoja ja tässä kierrossa vasta tänään kp28/28-30 huomasin pienen pientä aristusta puristettaessa. Aamulla testiin kuitenkin korkeintaan mielikuvitushaamu. :D Hmmm, toivotaan molemmille pikaista plussaa! :)

    VastaaPoista