sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Ynnäilen

Minulla on se kovasti odotettu lääkäri ensi kuun 7. päivä. Elättelin vielä toiveita, että jos sillä käynnillä lääkitykseen päädytään, niin saisin ne sitten heti siihen kiertoon käyttöön. Mutta luulenpa että se ei onnistu.

Kuitenkin oletettavasti minulle on sunnitteilla clomifen-lääkitys ja nyt kun asiaa hieman tutkin, tavanomaista on että sitä syödään joko kiertopäivät 5-9 tai 3-7. Ja minulla on tuolloin 7.5. n. kp 7-9 eli ei mitään mahdollisuuksia.

Pitää siis vielä henkisesti valmistautua yhteen luomukiertoon. Sitten, viimein!


Clomin käyttäjät hoi! Mihin kiertopäiviin sinulle on clomit määrätty?

6 kommenttia:

 1. ^ sama kuin Mymmelillä :)
  Ensin otin 3kk 2tabl/pvä ja sitten olisi pitänyt jatkaa 3kk 1/pvä, mutta piti jättää clomit tauolle kuukauden jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Mulla tais olla noi samat kiertopäivät, sivuoireet oli kuitenkin niin voimakkaat että lopetin 3kk:n käytön jälkeen. Mutta sitä ihmettelen että miks clomit kun sulla kuitenkin on ovis? Eihän clomeilla muuta pointtia tietääkseni ole kuin oviksen aikaansaaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olen miettinyt, enkä tietenkään ole 100% varma mistä lääkkeestä on kyse, koska en tajunnut siltä lääkäriltä viimeksi kysyä. Mutta hän vain kuvaili että "kaksois- ja kolmoisraskauksien riski kasvaa suuresti" tuon lääkityksen myötä ja se sopisi clomifeniin tai vastaaviin lääkkeisiin.

   Poista
  2. Mulla oli ohjeistus sellainen että ennen ovista piti käydä ultrassa ja jos näkyi enemmän kuin kaksi follia, tuli naimakielto;)

   Poista
 3. 3-7 oli minullakin ja oireet ei erityiesti ekassa kierrossa olleet minkäänlaisia. Toisessa oireita oli, mutta kestin ne hyvin. Toivottavasti joka tapauksessa clomeilla avun saisit vaikka tuntuu hassulta ovuloivalle niitä syöttää. :/ Tsemppiä! <3

  - Hopeakissa

  VastaaPoista