tiistai 23. huhtikuuta 2013

Tabletista

Tähtinbloggaaja kisassa "kaupan päälisiksi" saatu Acerin tabletti on minulla vieläkin ja kyllä sitä lähes päivittäin tulee näprättyä. Lähinnä sosiaalisessamediassa, eilen latasin siihen kivan ja koukuttavan pelin.

Mies sai sen sitten tänään jumittumaan, en osannut häntä puhelimitse auttaa, joten tabletti jäi jumittuneena odottamaan jotta minä saavun kotiin. Sain muuten tehdä vähän hommia, ennen kuin löysin ohjeet! Vaikka paketin mukana tulleessa "pikaoppaassa" oli Suomeksi ohjeet, miten löytää käyttöohjeet, niin Acerin nettisivuja ei saa Suomeksi. Ilman englanninkielentaitoa, en olisi varmaan edes löytänyt käyttöohjeita.

Joten minäpä vinkkaan miten löydät käyttöohjeet Acerin nettisivuilta:

Käyttöohjeet löytyy vain englanniksi.

Ja tietenkin sitten kun ensin kauhealla vaivalla etsin käyttöohjeet ja sieltä ohjeet laitteen resetoimiseen, huomaan että kyllähän tuossa laitteen mukana tulleessa pikaohje lappusessakin on kuva ja selitys "nollausaukko". Mutta enhän minä nyt sitä voinut tajuta!


Eli siinä virtanapin/näppäinlukon yläpuolella on pienen pieni kolo, josta saa laitteen resetoitua.

Ah, kun on taas niin fiksu olo! :D

Mutta nyt kun olen nuo käyttöohjeet löytyänyt, voin alkaa tutkimaan miten saan kännykän netin siirrettyä tablettiin... Ilman ohjeita on sitä osannut tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti