maanantai 29. huhtikuuta 2013

Mielikuvitus - hassu juttu

Niin siinä sitten kävi, että kuvittelin kaiken (tai kroppa päätti kusettaa minua taas kerran?) ja tänään alkoi yrityskierto numero 20. Enpä olisi uskonut, että meillä tuo yk tulee vielä joskus alkamaan kakkosella. Taas kerran olen ihan tyyni, en ajattele oikeastaan mitään. Harmittaa toki, mutta ei itketä tai mitään vastaavaa. Voihan se olla, että taas parin päivän päästä kaikki purkautuu. Tai sitten tuleva lääkärikäynti pehmentää tätä tiputusta pilvistä.

Poliaika on kuitenkin jo viikon päästä ja vaikka en välttämättä saa apuja tähän nyt alkaneeseen kiertoon, niin ehkä sitten ensi kiertoon! Vihdoin! Tätä on niin odotettu ja vaikka osittain kauhulla ajattelen jo mahdollisia tulevia rankempia hoitoja, niin siltikin minulla on vielä niin vahva usko, että näillä lääkkeillä jo päästään toivottuun lopputulokseen. Toivottavasti olen oikeassa...

There is always hope

Yk 19 jäi "vain" 28 päivän pituiseksi. Viimeksi kiertoni on ollut alle 30 päivää yk 9, jolloin pituudeksi tuli 29 päivää. Mutta kyllä minulla dpo:t täsmää, joten ei hätää. Eiköhän tämä kroppa pelitä ihan samalla lailla kuin ennenkin.

2 kommenttia:

  1. Harmin paikka=( Kuten sanoo vanha sananlasku jonka voin kokemuksesta allekirjoittaa, 28. kierto toden sanoo!

    VastaaPoista