tiistai 16. huhtikuuta 2013

Ovulaation ihmeellinen maailma

En nyt vaan tajua... No tyhmänä muistin alkaa ovista testaamaan vasta eilen. Ihan hyvin olisin voinut testata vielä sunnuntaina päivällä kun sen muistin, mutta eeeeeeei. Kyllä maanantai riittää ihan hyvin.

P*skat. Ei tullut plussaa tänäänkään. Voihan se nyt vielä huomenna tulla, mutta silloin se tarkoittaisi että kierto olisi 32 päivää, mitä se ei olekaan ollut sitten yk 12:sta jälkeen.

No mene ja tiedä. Kyllä nämä asiat sitten tästä selkiintyy kun kierto vetelee viimeisiään.

Minulla on ajatukset joka tapauksessa jo toukokuun lääkärissä. Testaan ovista oikeastaan vaan muodon vuoksi. Muukin elämä alkaa pikkuhiljaa löytää suuntaansa eli kai tästäkin suosta vielä noustaan. Tai siis tästä suosta vielä noustaan! ;)


Kaksplussan blogikisakin päättyi ja nyt odotellaan vain tuloksia. Tällä viikolla on luvattu voittajat ilmoittaa eli pysykäähän "kuulolla". :)

4 kommenttia:

 1. Nousettte te :) <3 Pianhan se toukokuukin on. Justiin vasta tajusin pikkuankan postauksen myötä että vappuunkin on vaan kaks viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä! Ihan kohta on toukokuu! Kyllä tästä suosta... ! :)

  (((Ps. ihanaa, että Maria sanoi minua pikkuankaksi! :D )))  VastaaPoista
 3. Olen miettinyt muutamaa kysymystä, joka voi kuitenkin olla liian henk.koht. vastattavaksi. Olisi kiva jos voisit kuitenkin edes jotain pikkuista vastausta laittaa. :)

  Harrastatteko seksiä jatkuvasti, kun tekee mieli, vai vain oviksen aikaan?
  Tuntuuko siltä, että "nyt sitä yritetään", vai pystytkö nauttimaan?

  Ja random: Mitä tarkoittaa "täti tulee"?

  Ihanaa että positiivisena odotat tulevaa lääkärikäyntiä. Tsemppiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin minä noihin vastailla. :)

   Eli seksiä harrastetaan kyllä ihan fiiliksen mukaan. Mutta toki on poikkeuksiakin, koska joskus meillä on juuri oviksen aikaan molemmilla tosi kiire, niin sitten kyllä vaan "väkisin" tehdään aikaa tai hetki sille seksille. Mutta ei se siltikään tunnut että "tässä nyt vaan yritetään". Ainakin itse nautin. :)

   Random-vastaus: "Täti" merkkaa tässä yhdeydessä kuukautisia, eli "kuukautiset alkaa". :)

   Kiitos sulle tsempeistä!

   Poista