torstai 2. toukokuuta 2013

Odotetaan, odotetaan...

Huih, onpa tullut ihan hirmu monen päivän tauko tänne! Toki Vapussa on osasyy, mutta eipä tällä suunnalla ole mitään erikoista tapahtunutkaan. Eli ihan perus alkukiertoa eletään.

Vappu meni tosi kivasti. Näin paljon kavereita, otin rennosti, juhlin. Hyvällä mielellä! Vaikka vähän pelkäsin, niin surua tai itkua ei ole edelleenkään tullut. Olen itse melko yllättynyt. Oli minulla kuitenkin pieni toivonkipinä viime kierrossakin.

Lääkäriin ei ole enää kuin viisi päivää ja aika menee viikonlopun ansiosta varmasti tosi nopeasti. Vielä en tiedä ehtiikö mies töiltään mukaan lääkäriin, mutta kaipa minä siellä yksinänikin pärjään mikäli hän ei mukaan pääse. Ei se nyt kovin kummoinen käynti pitäisi olla.

Mites muuten teillä muilla? Onko mies päässyt(tullut) joka kerta mukaan lääkäriin vai oletteko käyneet paljon yksin?

7 kommenttia:

 1. Taisin muistaakseni käydä aina yksin tuolla lääkärillä kun ne ajat olivat aina sillain että mies oli koulussa. :/ Oisin kyllä toivonut että olis ollut mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi... :/ Kyllä se ainakin tuolla ekalla käynnillä oli tosi kiva, että siinä oli se toinen mukana.

   Poista
 2. Meillä mies oli joka kerta mukana ja kyllä varsinkin eka polikäynnin jälkeen ärsytti, kun molemmille tuli lasku, vaikka mieheltä kysyttiin joku yksi kysymys ja muuten vain minä ja lääkäri keskusteltiin :D. Mutta muuten on ollut mukavaa, kun mies on ollut mukana. On tullut sitten sille toisellekin selväksi joka kerta, että miten edetään. Toisaalta olisin kyllä pärjännyt yksinkin monena kertana, jos olisi ollut pakko.

  Ihanaa, että ensi viikolla se lääkärikäynti jo on! Kyllä oottekin saaneet odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oho, mekin oltiin sen ekan (ja vielä ainoan) kerran polilla yhdessä, mutta kyllä ne siitä vaan mua laskutti. Mutta juu, innolla odottelen lääkäriä ja varmaan tuo mieskin, koska se on nyt 5 päivän sisällä kysynyt kaksi kertaa, että koska se lääkäri olikaan. :D

   Poista
 3. Me ollaan pari kertaa käyty yhdessä,enimmäkseen olen yksin käynyt mutta toisaalta mulla ollut paljon käyntejä ihan pelkän endon takia ja turha niihin on ollut miestä raahata mukaan, vaikka lapsettomuus asioitakin on käyty läpi.

  VastaaPoista
 4. Ensikäynnillä oltiin yhdessä ja sen jälkeen mies on ollut pari kertaa mukana. Nyt kun on jo viides OI-kierto menossa ja hoidoista on tullut arkipäivää, niin mies ei ole enää ollut mukana. Viime kierrossa jouduin ramppaan ultrassa neljä kertaa, niin parempi se on, että ei mene miehenkin työpäivät aina pilalle. Toki hänet aina erittäin mielelläni mukaan ottaisin. :)

  VastaaPoista
 5. Mies oli mukana ensikäynnillä ja yhteenvetokäynnillä, yksin kävin sen lisäksi kierronseurantaultrassa, aukiolotutkimuksessa ja ekan clomikierron ultrassa. Ja sitten lopetettiin hoidot mun toivomuksesta.

  VastaaPoista