torstai 30. toukokuuta 2013

Clomi naamaan naps!

Clomi-äänestys on vielä käynnissä, johtuen ihan siitä että luulin aloittavani clomit vasta huomenna. Mutta ei, menkat alkoikin päivää aikaisemmin kuin odotin, joten myös clomit piti aloittaa päivää odotettua aikaisemmin (daa!).

Koska kukaan ei (ainakaan tähän mennessä) kommentoinut aihetta, ja koska äänestyksen tulos on nyt aika selvä, otin oman nappulan heti aamutuimaan ennen töihin lähtöä. Piti pistää puhelimeen kyllä muistutus, jotta myös muistan ottaa joka aamu. Iltaisin otan aina muutaman nappulan (vitamiineja ym), siksi ajattelin että ottaisin myös clomin iltaisin siinä samalla, mutta koska IHAN joka ilta en muista noita vitamiinejakaan napata, niin ajattelin että aamuisin muistutuksen kera on varmaan paras vaihtoehto.

Muistaakseni jollekin clomit tuotti vähän huonovointisuutta, joten häntä oli lääkäri ohjeistanut ottamaan sen illalla ennen nukkumaan menoa, mutta oletettavasti suurin osa on selvinnyt ilman mitään sen suurempia sivuvaikutuksia.

67,08 euroa köyhempänä, yhden clominappulan verran täydempänä ja todella sekavin fiiliksin!


Surullinen -> Jouduimme turvautumaan lääkitykseen ja ties mihin vielä.
Toiveikas -> Jos vihdoin tästä kierrosta tulisi plussa?
Pelokas -> Joudunko kuitenkin taas pettymään?

8 kommenttia:

 1. minä aloitan kans ekan clomifen kuurin seuraavassa kierrossa..myös terolutit minulla käytössä. vuosi ollaan lasta yritetty.. Jospa clomit auttais..

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä kovasti! Toivon mukana <3.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä toivotan minäkin! <3 Ja toivon kans parasta!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä että tärppää! Mä aloitin viime syyskuun alussa clomikuurin PCO:n eli monirakkulaisten munasarjojen takia. Omat munasarjat ei siis kypsyttäneet munasoluja eikä ne irronneet sieltä rakkulasta. Toisesta clomikierrosta plussa, nyt odotellaan kaksospoikien syntyvän näinä viikkoina. :)

  Toivotaan että sulla sujuu yhtä hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Hieno juttu, onnea teille ja voimia kaksosvauva-arkeen! :)

   Kiitos! :)

   Poista