torstai 23. toukokuuta 2013

Uutuutta ja jotain tosi hauskaa!


Lasten tuotteisiin erikoistunut verkkokauppa MiniMint on saanut juuri valikoimiinsa uuden merkin, Blue Effect! Blue Effect on erikoistunut lasten housuihin, mutta nyt heidän mallistostaan löytyy myös t-paitoja. Heidän uutuuskuosinsa on USA sekä UK -teemainen, eikös se olekin aika "in" tällä hetkellä? ;)


Housuja löytyy niin vauvoille, kuin vähän vanhemmillekin lapsille. Baby Fakut ovat sopivan joustavia, napittomia ja vetoketjuttomia. Eli siis helppoja pukea päälle.


Poikien Baby Farkut
 
UK Poikien Bermuda Shortsit, punainen

Farkut, vaaleanpunainen

Baby Farkut, vihreä


 

USA Shortsit

 USA Paita, valkoinen


Minun silmiin osui jo noin kuukausi sitten MiniMint:ltä Oh Baby London -merkki. Sitä kuvaillaan hauskaksi, erilaisen ihastuttavaksi ja laadukkaaksi lastenvaatemerkiksi. Tämä Lontoolainen merkki on "tullut tunnetuksi Euroopassa päät kääntävillä, asennetta omaavilla, rock-henkisillä lastenvaatteillaan". Juurikin tuotteiden erilaisuuden takia minä ihastuin niihin!


" ”Oh Baby” tulee äidin huokauksesta, kun vaatemalliston suunnittelija Hannah totesi olevansa raskaana! Hän sai ajatuksen suunnitella erilaisia, hohdokkaalla tavalla inspiroituneita vaatteita, jotka eivät olisi perinteisestä pastellisävy-maailmasta. "

Amppis Playsuit

 I Rock Collegepusero, lyhythihainen

Leopard Skirt Playsuit

Biker Playsuit, black

Been Inside Playsuit lyhythihainen, black

Been Inside Ruokalappu, pink

 
Ghetto ShortsitTälläistä siis tällä kertaa MiniMint:ltä. Minulla on menossa jo kp 25, tuntuu että tämä kierto on mennyt ohi ihan hetkessä! Hyvä vain. Jos pian päästäisiin uuteen kiertoon uusin eväin. :)

Ja hei! Pysykäähän kuulolla, ihan superkiva arvonta tulossa piakkoin! Niin kiva, että en malttaisi lainkaan sitä enää vitkuttaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti