tiistai 28. toukokuuta 2013

Kahdeskymmenesensimmäinen kerta toden sanoo?

Odotetusti täti saapui. Saapuikin jo tänään, eikä huomenna kuten luulin. Clomit siis naamaan kp 3-7 ja ultrankin soitin juuri hetki sitten.

Siinä puhelun hälyttäessä laskin nopsaan kalenterista, että varmaankin saan ajan ensi viikon perjantaihin eli 7.6. Silloin olisi kiertopäivä 11. Vähän hätkähdin, kun hoitaja sanoi "no tuletko perjantaina 14. päivä?". Siinä aluksi myötäilin mutta kuitenkin totesin, että eikö se sitten mene jo vähän liian pitkälle. Minulle kun sanottiin että aika pitäisi saada kp 11-13. Hoitaja totesi "niin minäkin kyllä muistelen, että kiertopäivinä 12-13 se aika pitäisi olla, mutta kun tuo keskiviikko on äitiyspolipäivä".


Tässä kohtaa mulla meinasi alkaa keittää! Ihan kuin mua kiinnostaisi mikä erikoispäivä heillä on milloinkin. Minä vaan haluan ultra-ajan oikeaan aikaan kierrosta, että siinä olisi joku järkikin! Kai se hoitaja sitten sen itsekin tajusi, että en voi enää 14. päivä mennä joten sain ajan tiistaihin 11.6. Sielläkin oli ruhtinaaliset 2 aikaa jäljellä.

Mutta niin. Tuolloin ultapäivänä on jo kp15, joten saa nähdä mitä siellä silloin näkyy. Minulla on kuitenkin juuri niinä päivinä ovulaatio.

5 kommenttia:

 1. Nyt pystyn kommentoida, vaikkei mitään muutosta ole tapahtunut, kunhan kokeilin vaan taas, samalla koneella! On tää teknologia niin ihmeellistä...
  Mutta siis Höh! Mulla juuri lääkäri painotti, että heti kun menkat alkaa niin pitää soittaa se ultra-aika ja nimenomaan kp10-12 pitää saada se ja sanoi vielä että saan luvan clomien aloittamiseen vasta, kun ultra-aika lyöty lukkoon. Ja jännä sekin, ettei toisilla seurata ultralla ollenkaan. Varmaan yhtä monta tapaa, kun lääkäriäkin, vai miten se meni... :D

  <3 Mojito

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee! :) En oikein tidä miksi tuo mun ajan saaminen oli noinkin vaikeeta... Hassua, mutta tällä mennään!

   Poista
 2. Mulla oli ultra silleen että näkyi folli joka "poksahtaa ihan just". Kyllähän sen keltarauhasenkin sieltä sitten näkee mutta silloin on kyllä jo siemennys myöhäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, jotain tuollaista epäilen omallekin kohdalle. Sitä vaan tässä mietin, että entäs jos sieltä kypsyyki monta follia ja sitten onkin jo myöhäistä perua. Mutta siitä ei ainakaan minua voi syyttää!

   Poista
 3. Peukut pystyssä että tuo ultra nyt osuisi sopivaan kohtaan vaikka on vasta kp 15!

  VastaaPoista