maanantai 27. toukokuuta 2013

Viikonloppu, joko se meni?

Viikonloppu meni kyllä ohi niin hetkessä! Ilma oli ihana, joten viihdyin pihahommissa. Kavereitakin kävi kylässä useampaan otteeseen, joten kyllä puuhaa riitti. Tietokoneelle ei ollut juurikaan asiaa tai edes tarvetta. Kiva silti huomata, että monet ovat edelleen osallistuneet arvontaan! Saadan hyvä osallistujamäärä ja monelle mahdollisuus kivaan palkintoon.


Piti oikein tarkistaa olinko maininnut taas kerran alkaneesta välivuodosta, näköjään en. Muistaakseni (ei ole mustiinpanoja tässä nyt hollilla) huomasin sen torstaiaamuna, nyt ainakin tiedän mistä se johtuu enkä stressaa turhaan. Tiedän myös sen, että tämä kierto oli tässä. Oikeastaan vaan odotan niin innolla ensi kiertoa, ettei tämä ns. haittaa. Tai totta kai se nyt haittaa, olisihan se ollut hienoa jos luomuvauva olisikin ilmoittanut itsestään, mutta näin tällä kertaa (taas).


Oletettavasti odotan tätiä keskiviikkoon. Mikäli tulkitsin oviksen oikeaan päivään. Hieman jännittyneenäkin odotan! Sitten tulee taas hyppy tuntemattomaan, hieman jännittää miten reagoin clomeihin (eli tuleeko oikea hormoonihirviö esiin?) ja onko niistä apua. Saadaanko raskaus vaikka heti alulle?

Kaikki on todellisempaa kuin pitkään aikaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti