maanantai 6. toukokuuta 2013

Tomorrow

Aaah, vihdoin huomenna aamupäivällä saan lisää tietoa! Tai toivottavasti edes enemmän toivoa. En ole lääkäriä juurikaan ajatellut, aina välillä se on tullut mieleen, mutta ehkä lähinnä vain siinä mielessä että muistan mennä sinne (ihan kuin voisin unohtaa!). Viikonloppukin meni tosi nopeasti.


Tänään viestittelin kaverini kanssa ja mainitsin, että huomenna olisi sitten minullakin se lääkäri. Hän omien sanojensa mukaan "alkoi heti jännittää minun puolesta". Minua ei jännittänyt päivällä, nyt ehkä vähän. Mutta en tiedä miksi! Ei huomisessa pitäisi olla mitään jännitettävää ja näillä näkymin mieskin pääsee mukaani.

Tätä on kuitenkin odottanut kauan ja tosiaan toivon, että kun lähden sieltä olen täynnä uutta toivoa. Eli aika kovat tavoitteet asetan tuolle käynnille. Mutta ei sitä muutakaan osaa.


Oma tilanne myöskin huolettaa vähäsen. En ole IRL, palsta- tai blogimaailmassa törmännyt ihmiseen jolla olisi samanlainen tilanne kuin meillä. Kaikilla, jotka ovat lääkityksen saaneet (tai joutuneet ottamaan avuksi), on ollut jotain häikkää kropassaan. Sairauksia, ovulaatiohäiriöitä ym. Joten se, miten lääkitys tulee minuun vaikuttamaan, jännittä ja mietityttää hieman. Ehkä olisi parempi jos en liikaa ajattelisi asiaa...

Huomiseen! :)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä lääkäriin! Toivottavasti synkkaa henkilökunnan kanssa ja pääsette eteenpäin ja tulevaa suunnittelemaan!

    VastaaPoista