maanantai 13. toukokuuta 2013

Jo kiertopäivä 15

Elellään siis lähestulkoon kierron puolta väliä. Olen eilisestä saakka testannut oviksen perään, ainakaan vielä tänään ei tullut plussaa. Huomenissa sitten varmaan!

Jotenkin vain tuntuu siltä, että ei tästäkään kierrosta tule mitään, joten olisi vaan parempi jos tämä jo menisi "pois alta" ja päästäisiin seuraavaan kiertoon. Nyt jo pohdin, miten saan sovitettua seurantaultran kesätöihini. Yritän saada joko todella aikaisen ajan tai sitten mahdollisimman myöhään iltapäivällä, enköhän onnistu sumplimaan.

Asiasta taas kukkapurkkiin: niitä alkoholittomia oluita kun pikku hiljaa tässä testailen, viimeksi ostin Bavaria 0% -oluen. Tölkki on 0,5l ja vaikka en sanoisi tätäkään vielä ihan normaalia olutta vastaavaksi juomaksi, niin Bavaria on ollut tähän mennessä paras. Sitä jopa viitsi juoda koko tuon puolen litran tölkin. Verraten siihen, että ennen en ole edes 0,33l tölkkiä halunnut tyhjentää... Tai juu olen, mutta viemäriin. ;)

Mutta, mutta. Nyt lyö jotenkin niin tyhjää! Mulla on ihan varmasti ollut montakin postausajatusta mielessä, mutta... Kukkuu!


Palaan asiaan, kun keksin jotain järkevää kirjoitettavaa! :D

2 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida, että ihana postaus! :) Tuo kuva ja teksti.. Tsemppiä oviksen etsiskelyyn :)

    VastaaPoista